Filter

Bosschool met Cortlyn

Per september vormt de bosschool een belangrijk onderdeel van het nieuwe programma voor de peuter-kleutergroep (3,5 tot 5 jaar).

13 en 16 juli kun je een middag met Cortlyn mee op proefexpeditie.

Tijdens de zomervakantie is er van alles te beleven op het Eiland voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Meedoen aan een leuke en leerzame zomerweek (5 ochtenden), mee op expeditie of losse workshops volgen in de middag. Lees verder →

Straatkunstweek

 

Data: maandag 13 t/m 17 augustus (5 ochtenden)
Tijd: 10:00-12:30

Deze week gaan we de straat op, waar de kunst ligt. Daar gaan naar op zoek en een bijdrage aan leveren. We gaan de stad versieren en de schoonheid van de stad versterken. We gaan een rondreis maken langs kunstwerken in en om Groningen en de stad gebruiken om iets moois te maken. Kleding bedrukken, graffity, een fototentoonstelling of misschien wel een collage … Met Sietske

*Deze week is uiterst (maar niet uitsluitend) geschikt voor kinderen tussen 8 en 12

Naast bovenstaand ochtendprogramma, is er in de middag steeds een avontuurlijke workshop waar je je voor kunt inschrijven. Kijk hier voor het volledige programma.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier

Vragen? Mail dan geerte@eilandvangroningen.nl

Iederde zaterdag  van de maand kun je met je baby of peuter de Eilandvloer verkennen. Gelijktijdig voor de grotere kinderen Weekendatelier met Mieke. Klik hier voor meer info

 

Elke donderdag: dans-vlonder

Iedere donderdag tussen 10:30 en 11:15 is het voor peuters dansen, springen en rennen geblazen tijdens het dans-vlonder van Petra (ouders mogen ook meedoen).

Eiland Zoekt Bemanning m/v

Kom je meebouwen aan optimale omstandigheden voor ontwikkeling?

Pedagogische papieren (nu eenmaal) een must.
Altijd handig:
Leergierigheid, liefde voor de natuur of timmeren of muziek ofzo.

Nooit weg:
Verstand van psychomotorische en/of metacognitieve ontwikkeling.

Ook/vooral mensen die (h)eerlijk kunnen koken zijn van harte welkom.

Heb je belangrijstelling, wil je dan deze vragen alvast beantwoorden? Dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Meer informatie en/of vragen bij Geerte.

Zomerweken 2017

Tijdens de zomervakantie is er van alles te beleven op het Eiland voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Meedoen aan een leuke en leerzame zomerweek (5 ochtenden), mee op expeditie of losse workshops volgen in de middag. Lees verder →

eiland_banners_smaller6Vertier in de herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie kunnen basisschoolkinderen hun hart ophalen bij de Buitenschool (ook wanneer ze niet ingeschreven staan welkom!). Aan de slag in het atelier en op pad met de speeltuinbrigade. Lees verder.  

Open Crew Avond di 27 september 20u

Voor wie een rol wil spelen in de opvang op het Eiland en mee wil bouwen aan een gezonde omgeving voor ontdekking en groei.

Lees verder →

klein eilandOp avontuur tijdens de yogales, handen uit de mouwen in het kinderatelier of dansen op de leukste deuntjes. Elke dag van de week een andere ouder-kindactiviteit. Strippenkaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar. Lees verder op deze pagina.