Eiland Bakens (gezocht)

Geplaatst op 2 juli 2015 door Nienke Maat

OPVANG Het Eiland biedt nu ook opvang aan huis. Of het nu gaat om hele dagen (gastouderopvang) of een paar uurtjes in de avond (oppas), Saskia zoekt de juiste persoon bij je vraag. De opvangcrew aan huis noemen we Bakens.

Woordbeeld_bakens_72dpikopie
Bakens werken vanuit de pedagogische benadering van het Eiland. Zij zijn als onderdeel van de opvangcrew voortdurend in ontwikkeling om optimale begeleiding (pedagogische kwaliteit) te kunnen bieden aan kinderen in zeer kleinschalige setting (1-6 kinderen).

De Bakens staan in verbinding met het Eiland en elkaar, zodat ze van elkaars kwaliteiten gebruik kunnen maken en kinderen samen kunnen spelen en ervaren. Zo kunnen kinderen samen koken op het Eiland, mee op expeditie of de handen uit de mouwen steken in het atelier.

Als het om een structurele vraag om opvang-aan-huis gaat, bestaat de mogelijkheid om – net als bij reguliere kinderopvang – tegemoetkoming in de opvangkosten te krijgen.

Momenteel zijn we startende en bezig met de aanvraag voor registratie. Er zijn al enkele leden van de crew die graag als Baken ingezet willen worden.

Bakens gezocht
We zijn op zoek naar extra mensen die Baken willen zijn. Dit kan gaan om een wekelijkse oppas, iemand die bij ouders thuis de kinderen begeleidt of die in eigen huis een klein Eiland kan creëren. Vooral naar laatstgenoemde is vraag.

Wil je meer weten,  graag als Baken aan de slag of wil je je kind(eren) aanmelden, neem dan contact op met saskia@eilandvangroningen.nl.