Bakens

Woordbeeld_bakens_72dpikopie

Het Eiland biedt nu ook opvang aan huis. Of het nu gaat om hele dagen (gastouderopvang) of een paar uurtjes in de avond (oppas), wij zoeken de juiste persoon bij je vraag. Als het om een structurele vraag om opvang-aan-huis gaat, bestaat de mogelijkheid om – net als bij reguliere kinderopvang – tegemoetkoming in de opvangkosten te krijgen.

De opvangcrew aan huis noemen we Bakens. Bakens werken vanuit de pedagogische benadering van het Eiland. Zij zijn als onderdeel van de opvangcrew voortdurend in ontwikkeling om optimale begeleiding (pedagogische kwaliteit) te kunnen bieden.

De Bakens staan in verbinding met het Eiland en elkaar, zodat ze van elkaars kwaliteiten gebruik kunnen maken en kinderen samen kunnen spelen en ervaren. De mogelijkheden hierin zijn divers. Zo kunnen kinderen samen koken op het Eiland of deelnemen aan activiteiten zoals dansen of de handen uit de mouwen steken in het atelier.

Heb je een vraag, wil je graag als Baken aan de slag of wil je je kind(eren) aanmelden, neem dan contact op met bakens@eilandvangroningen.nl

Klik hier voor de pedagogische benadering van Eiland Bakens

Hier tref het inspectierapport van de GGD

Hier tref je de inspectierapporten voor de verschillende Eiland Bakens

Hier de link naar het Klachtenreglement van de Bakens