kind & (niet) slapen

Geplaatst op 24 april 2017 door Nienke Maat


Wat fijn als je kind doorslaapt en vrolijk en uitgerust weer wakker wordt. En dit tevens voor alle gezinsleden geldt. Maar wat als je kind niet zo makkelijk in slaap valt, niet doorslaapt en je je uitgeput begint te voelen? Tijdens deze driedelige cursus is er ruim de tijd en focus om een nieuwe aanpak te vinden die past bij jou of jullie gezin.

slapen

Het gaat helemaal over slapen; je krijgt tips, we praten er met elkaar over, je krijgt theorie en praktische oefeningen waardoor je meer weet over slapen en hoe je weer in een gezond slaapritme komt met je kind(eren). Je wordt zelf specialist in het slapen van jouw kind(eren). De cursus is verspreid over 3 keer met steeds twee weken ertussen, om opgedane kennis rustig toe te passen, te verdiepen,  te oefenen en dan af te sluiten.
Deze verdiepingsavonden zijn bedoeld voor ouders met kinderen in baby-peuter of  basisschoolleeftijd.

De cursus wordt gegeven door Ester Muller de Almeida.

data: 23 mei en 6 en 20 juni
tijden: 19:30 u- 21:30u
kosten
: 75 euro
meer info: ester@eilandvangroningen.nl

ervaringen oud-deelnemer:
“Onze dochter is niet alleen beter gaan slapen. Ook het eten, spelen en drinken is een stuk meer ontspannen. Ik vond het erg fijn dat de cursus zich niet blind staart op alleen het slapen, maar juist gaat over het gedrag van het kind en de ouders overdag. Geen hartverscheurende taferelen en moeilijke methode, maar een logische aanpak die iedereen in het gezin meer ontspannen maakt met liefde en aandacht voor je kind.”
Mariska – deelneemster cursus

Registratie

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.