kind & (niet) slapen

Geplaatst op 7 maart 2016 door Nienke Maat


Wat fijn als je kind doorslaapt en vrolijk en uitgerust weer wakker wordt.​ En dit tevens voor alle gezinsleden geldt.​ Maar wat als je kind niet zo makkelijk in slaap valt, niet doorslaapt en je je uitgeput begint te voelen? Tijdens deze cursus is er ruim de tijd en focus om een nieuwe aanpak te vinden die past bij jou of jullie gezin.

Deze training gaat helemaal over slapen; je krijgt tips, we praten er met elkaar over, je krijgt theorie en praktische oefeningen waardoor je meer weet over slapen en hoe je weer in een gezond slaapritme komt met je kind(eren). Je wordt​ zelf specialist in het slapen van jouw kind(eren). De cursus is verspreid over 3 keer met steeds twee weken ertussen, om opgedane kennis rustig toe te passen, te verdiepen, nog wat te oefenen en dan af te sluiten.
Deze training is voor ouders met kinderen in baby-peuter of  basisschoolleeftijd.

De cursus wordt gegeven door Ester Muller de Almeida, chef baby baai.

data: 7, 14 en 21 maart
tijden: 19:30 u- 21:30u
kosten
: 45 euro (factuur via mail)
meer info: ester@eilandvangroningen.nl

ervaringen oud-deelnemer:
“Onze dochter is niet alleen beter gaan slapen. Ook het eten, spelen en drinken is een stuk meer ontspannen. Ik vond het erg fijn dat de cursus zich niet blind staart op alleen het slapen, maar juist gaat over het gedrag van het kind en de ouders overdag. Geen hartverscheurende taferelen en moeilijke methode, maar een logische aanpak die iedereen in het gezin meer ontspannen maakt met liefde en aandacht voor je kind.”
Mariska – deelneemster cursus

Registratie

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.