2 november: vind je mojo op de Mojo Market

Geplaatst op 30 oktober 2014 door Nienke Maat

ACTIVITEITEN Een proefsessie haptonomie van Marianne, een gesprek met lichaamsgericht therapeut Vidya, een hoofdmassage van Thijs, een korte workshop over het ervaren van persoonlijke ruimte….Op zondag 2 november kun je op je gemak en onder het genot van een verse smoothie je licht opsteken over wat het Eiland jou op het gebied van gezondheid te bieden heeft. En het is nog Slome Zondag ook. Twee vliegen in èèn klap.

Wie (meer) aandacht wil besteden aan zijn gezondheid kan ook terecht op het Eiland. Zowel op het gebied van lichamelijk als geestelijk welzijn is daar een breed scala aan diensten, variërend van voedingsadvies tot mindfulness voorhanden.

De Mojo-markt van 2 november biedt de gelegenheid om nader kennis te maken met deze diensten en de mojo-crew en een aantal daarvan aan den lijve te ondervinden.

tijd: 15u-18u
entree: volwassenen €3,50 kinderen gratis (je hebt dan ook gelijk toegang tot Slome Zondag)