blotevoetenkunst

Blotevoetenkunst in het Atelier

Geplaatst op 15 februari 2015 door astrid

eiland_atelier
Met je blote voeten pootje baaien in de zee, met je blote voeten struinen door het warme zand, met je blote voeten in het koele water van het kabbelende beekje stappen. Behalve het heerlijke, relaxte gevoel dat je ervan krijgt, ontlaadt je lichaam ondertussen helemaal van alle stress.

Om het heerlijke vakantiegevoel nog even vast te kunnen houden, kunnen klein en groot in september in het Atelier van het Eiland met blotevoetenkunst aan de gang.

Leef je kunstzinnig uit met blotevoetenkunst

Onder deskundige begeleiding van Ria, Marianne, Eelke, Jahanara en Mieke, kun je je voeten versieren, knuffels maken van sokken, slippers versieren, schoentjes haken en breien, voeten maken van verschillende materialen, gietsels van je voeten maken, druksels van en met je voeten maken en zelfs schilderen met je voeten.

Bekijk hier de agenda van het Atelier om te zien wanneer deze workshops en cursussen worden gegeven.

Slome zondag met blotevoetenkunst

De resultaten van deze workshops en de blotevoetenkunst, die gemaakt wordt onze kleine eilanders, worden tentoongesteld op de expositie op de bijzondere slome zondag op 2 oktober. Op deze slome zondag kun je ook over het blotevoetenpad in onze tuin lopen en leren aarden, zodat je ook zonder op vakantie te hoeven gaan, alle spanningen kunt loslaten.