Buitenschool

Geplaatst op 6 juni 2013 door Nienke Maat

OPVANG Vanaf nu kun je je inschrijven voor de Buitenschool.De Buitenschool biedt arrangementen op maat. Een groot deel van de buitenschooltijd brengen kinderen in de buitenlucht door. Het ruime workshopaanbod (acrobatiek, ondernemen, schaken, vechtsport, yoga, etc) biedt voor elk wat wils. In het Atelier en de werkplaats maken en repareren we vanalles. Kinderen dragen bovendien hun steentje bij aan de huishoudelijke taken, waaronder het bereiden van de warme avondmaaltijd.

Het pedagogisch beleid is gebaseerd op de eisen die de Wet Kinderopvang stelt en houdt ook rekening met wensen, idee├źn en opvattingen van de ouders die gebruik maken van de kinderopvang en de mensen die er werken.

Voor meer info kun je mailen naar eefke@eilandvangroningen.nl