Filter

eiland_banners_smaller3

Panavond

Iedere dinsdag wordt in de keuken van het Eiland een verrassende maaltijd bereid.
Schuif aan of neem mee. Lees verder.

tapas

De keuken verzorgt ook (h)eerlijke en altijd feestelijke hapjes voor evenementen op en buiten het Eiland. Lees meer…

16 november: Wijn-spijscursus

KEUKEN Floor en Yannick van wijnbedrijf Yanflorijn importeren biologische en biologisch-dynamische wijnen van kleine wijnboeren. Op 16 november komen ze naar Groningen om een veganistische wijn-spijscursus  te geven op het Eiland.  Lees verder →

herfstrecept: Pompoensoep met geitenkaas

KEUKEN Bij uitstek dé groente van de herfst: de pompoen. “Als we weinig tijd hebben en toch iets gezonds op tafel willen zetten dan maken we deze pompoensoep”, aldus Dorien van Lokaal & Lekker. “Pompoenen zijn buiten de koelkast vrij lang te lang te bewaren, dus altijd op voorraad, en de kinderen zijn er dol op!” Lees verder →

recept: Vlierbloesemsiroop

KEUKEN Het is weer bijna zover. De vlierbes gaat weer bloeien. Niet alleen prachtig om te zien maar ook heerlijk om de zoete geur en smaak te vangen in een zelfgemaakte siroop. En met dit recept lukt het zeker. Lees verder →

Eiland Keuken

KEUKEN Bij een gezonde omgeving voor klein en groot hoort natuurlijk goed en lekker (leren) eten. De keukens van het Eiland zijn inmiddels flink bezet en daar zijn we trots op. Daarom is het tijd voor een prominente plek op de website. Hier om precies te zijn.  Lees verder →