Kortom

Bij een gezonde omgeving voor klein en groot hoort natuurlijk goed en lekker (leren) eten.

Op het Eiland wordt gekookt in twee prachtige keukens. Een kleine keuken voor de Ontvangst en in de keuken in het souterrain een grote keuken die wordt gebruikt door de Buitenschool en tevens te huur is voor workshops e.d. èn onze enige echte Panavond.

Panavond

Op dinsdag en donderdag worden er verse vegetarische gerechten bereid in de keuken van het Eiland. Je kunt gezellig aanschuiven aan tafel of een maaltijd meenemen. Lees meer over de Panavond.

 

 

Eiland Opvang & eten

In de kleine keuken van het Eiland koken de peuters dagelijks een warme, biologische lunch, onder de bezielende leiding van Evert-Jan. Hij put, behalve uit zijn natuurtalent, ook uit de inzichten van Stefan Kleintjes en onze huisdiëtiste Nella.

Nella’s Kijk op Voeding

Nella is behalve chef peuters, ook bedreven dietiste. Zij adviseert gevraagd of ongevraagd de opvangcrew op het Eiland, maar houdt ook praktijk op woensdagochtend. Desgewenst kan ze thuis komen voor een consult. Je kunt haar bereiken via nella@eilandvangroningen.nl. Klik hier als je meer wil lezen over wat Nella voor je kan betekenen.

Eiland Keuken op Facebook

Over het (leren) verbouwen, bereiden en genieten van gezond, lekker eten: Facebookpagina Eiland Keuken.