Tango, yoga en specerijen

Geplaatst op 26 januari 2016 door ilja

Een terugblik op de eerste Mojo Markt van 2016 van 24 januari j.l. Een markt met vanalles op het gebied van gezondheid. We gingen van mindfulness, naar haptonomie, naar tango, naar lekkere en gezonde specerijen en yoga. 

Willeke trapte af met een workshop mindfulness. Tijdens de zitmeditatie werd er opgemerkt hoe makkelijk je afgeleid wordt maar ook hoe relatief makkelijk je weer terug kunt naar wat op dat moment je aandacht verdient. Oefenen, oefenen, oefenen is het devies.

IMG_4394

Jong & oud ontdekte een talent voor tango bij Rob & Inez. Zij geven het weekend van 4 en 5 maart een weekend tango in de dojo van de Eiland Mojo.

Van tango naar haptonomie en yoga.  Marianne vertelde over de ins- en outs van haptonomie, in groepsverband en individueel.

Anouchka lichtte een tipje van de sluier op van haar cursus hatha yoga . Ilja volgde met een korte workshop yin yoga. De yin yoga werd gecombineerd met de kennis van Xander over het emotioneel motorisch systeem. Zijn cursus stoeien voor beginners is op de dinsdagochtend te volgen door de allerkleinsten (1-4 jaar). Stoeien voor gevorderden is ook een mogelijkheid, laat het vooral weten als je interesse hebt.

Michelle van Holi Spices trakteerde ons op heerlijke groenterolletjes, van oorsprong afkomstig uit Sri Lanka, en een linzen- en eiercurry. Alles vers bereid met allerlei gezonde specerijen. Michelle is met ingang van februari IMG_4393vaker in de Eiland Keuken te vinden. En gaat met haar massages met essentiële olie onder de naam Holi Bodhi een bijdrage leveren aan de Mojo.

Zondag 24 april vindt de volgende Mojo Markt plaats. Houd de website en de agenda in de gaten voor actuele berichten. Leuk als je komt!