Filter

Iederde zaterdag  van de maand kun je met je baby of peuter de Eilandvloer verkennen. Gelijktijdig voor de grotere kinderen Weekendatelier met Mieke. Klik hier voor meer info

 

Elke donderdag: dans-vlonder

Iedere donderdag tussen 10:30 en 11:15 is het voor peuters dansen, springen en rennen geblazen tijdens het dans-vlonder van Petra (ouders mogen ook meedoen).

Eiland Zoekt Bemanning m/v

Kom je meebouwen aan optimale omstandigheden voor ontwikkeling?

Pedagogische papieren (nu eenmaal) een must.
Altijd handig:
Leergierigheid, liefde voor de natuur of timmeren of muziek ofzo.

Nooit weg:
Verstand van psychomotorische en/of metacognitieve ontwikkeling.

Ook/vooral mensen die (h)eerlijk kunnen koken zijn van harte welkom.

Heb je belangrijstelling, wil je dan deze vragen alvast beantwoorden? Dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Meer informatie en/of vragen bij Geerte.

Zomerweken 2017

Tijdens de zomervakantie is er van alles te beleven op het Eiland voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Meedoen aan een leuke en leerzame zomerweek (5 ochtenden), mee op expeditie of losse workshops volgen in de middag. Lees verder →

eiland_banners_smaller6Vertier in de herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie kunnen basisschoolkinderen hun hart ophalen bij de Buitenschool (ook wanneer ze niet ingeschreven staan welkom!). Aan de slag in het atelier en op pad met de speeltuinbrigade. Lees verder.  

Open Crew Avond di 27 september 20u

Voor wie een rol wil spelen in de opvang op het Eiland en mee wil bouwen aan een gezonde omgeving voor ontdekking en groei.

Lees verder →

klein eilandOp avontuur tijdens de yogales, handen uit de mouwen in het kinderatelier of dansen op de leukste deuntjes. Elke dag van de week een andere ouder-kindactiviteit. Strippenkaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar. Lees verder op deze pagina.

25 t/m 29 juli: Muziekweek

Voor alle info over de Muziekweek & aanmelden, lees hier verder.

Experimenteren in het verflab, op hunebeddentocht, je eigen jam maken, een vlot bouwen op een onbewoond eiland: basisschoolkinderen kunnen zich deze vakantie weer opperbest vermaken op en rond het Eiland tijdens de Zomerweken van 25 juli t/m 19 augustus. Inschrijvingen zijn nu geopend. Lees verder →

Het Eiland is opvang aan huis (volgens regeling gastouderopvang​) aan het vormgeven. Daarvoor zoeken we lokaties waar een creatieve, veelzijdige en zelfredzame ​​pedagogische begeleider de Eilandbenadering in kleinschalige opvangvorm giet. Opvang met aandacht voor een bewust ingerichte omgeving waar kinderen zelfstandig kunnen ontdekken. Bijvoorbeeld helpen met koken, muziek maken en bewegen.

Op dit moment zijn we onder andere op zoek naar een lokatie in Peize en in de Oosterpoort.

Geïnteresseerd om aan de slag te gaan als pedagogisch begeleider in eigen huis? Neem dan contact op met saskia@eilandvangroningen.nl.

Woordbeeld_bakens_72dpikopie