Dans-vlonder

Geplaatst op 28 september 2017 door Nienke Maat


Peuters vinden bewegen heerlijk; ze rennen, huppelen en springen ontzettend graag, met of zonder muziek. Die beweging is aangeboren: een baby wiegt al ritmisch mee op een melodie. Met verschillende muzikale begeleiding, op o.a. trommels, klassieke muziek, wereldmuziek en popmuziek, danst Ester met de kinderen en stemt af op wat hen beweegt. Ester vertelt verhalen en beeldt deze uit met de kinderen, bijvoorbeeld over dieren of een wandeling op het strand. Er is fysieke uitdaging en ontspanning.

Ben je benieuwd geworden? Kom gerust een keer meedoen. Je mag samen dansen met je kind of rustig aan de kant genieten en kijken.

peuterdans4

Voor wie? Voor de peuters van 1,5 tot 4 jaar
Door wie
Ester Muller de Almeida, creatieve begeleidster in beweging en beeld, kunstenares en pedagogisch medewerker bij het Eiland.

Wanneer
Elke donderdag
10:30 – 11:15 (m.u.v. vakanties)

Bijdrage
€ 49,- euro voor een strippenkaart van 7 x (10 weken geldig excl vakanties). Voor Eiland Opvang kinderen een gereduceerd tarief van € 35,-.

Aanmelden
Je kunt je hieronder aanmelden voor een strippenkaart van 7 x.

Kom gerust een keer vrijblijvend een proefles bijwonen. Stuur dan van te voren even een mailtje naar ester@eilandvangroningen.nl.

peuterdans3

Registratie

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.