Ruimteverhuur

Ruimteverhuur

Bijna alle ruimtes van Het Eiland zijn te huur, per uur of per dagdeel. Er zijn flexwerkplekken met prachtig uitzicht en de mogelijkheid om (warm) te lunchen, bijvoorbeeld op het balkon. Ook de Open Keuken (voor cursussen of feestjes), het Atelier, de Dojo (multi-functionele zaal) zijn bedoeld voor gedeeld gebruik. Een feestje of een borrel? Ook daarvoor zijn veel ruimtes geschikt. Oh ja, onze bus is ook te huur.

Op deze pagina vind je informatie over een aantal van de verschillende ruimtes waar je gebruik van kunt maken. Verder heb je de keuze om gebruik te maken van een beamer, projectiescherm, 100 stoelen, tafels, sta-tafels, vergadertafels, flip-over, yogamatjes, meditatiekussens, fitnessballen, etcetera.

Wil je een ruimte huren, de beschikbaarheid controleren, informatie over de kosten of heb je andere vragen? Neem dan contact op via verhuur@eilandvangroningen.nl.


Schrijfkamer (flexplekken)

schrijfkamer

De Schrijfkamer is bij uitstek geschikt voor flexwerken (inclusief wifi, koffie en thee). Er zijn verschillende stoelen voor verschillende zitwensen en meerdere tafels die samengevoegd kunnen worden tot een grote ronde vergadertafel. De kamer heeft een prachtig uitzicht op de stad en is ook te huur voor bijvoorbeeld vergaderingen en workshops. Je kunt er in alle rust zelfstandig aan de slag of samenwerken met anderen. In overleg zijn ook andere ruimtes, zoals de spreekkamer, te gebruiken voor flexwerken.

Impressie: bekijk meer foto’s van de Schrijfkamer
Aantal personen: ongeveer 12
Oppervlakte: 25 m2

RESERVEREN


Spreekkamer

spreekkamer2 De Spreekkamer is geschikt voor kleine groepen (2 tot 8 personen) en kan worden gehuurd voor bijvoorbeeld vergaderingen, massages, coachingsgesprekken of andere één-op-één-gesprekken.

Impressie: bekijk meer foto’s van de Spreekkamer.
Aantal personen: ongeveer 8 personen
Oppervlakte: 20 m2

RESERVEREN


Dojo

dojo

De Dojo is een ruimte die geschikt is voor grotere groepen en wordt onder andere gebruikt voor yoga, pilates, meditatie, dans, gevechtskunst, workshops en lezingen. Maar de Dojo is ook prima te gebruiken voor vergaderingen, feestjes en borrels. Hierbij kunnen wij ook de catering verzorgen.

Impressie: bekijk meer foto’s van de Dojo.
Aantal personen: ongeveer 50
Oppervlakte: 60 m2

RESERVEREN


Atelier

atelier2

Het Atelier neemt een prominente plek in op het Eiland. Waar in het verleden ooit stoffige archiefkasten stonden, heb je hier nu alle ruimte om je fantasie te volgen. Denk daarbij aan creatieve workshops, werkruimte voor kunstenaars en kinderfeestjes.

Impressie: bekijk meer foto’s van het Atelier.
Aantal personen: ongeveer 20
Oppervlakte: 45 m2

RESERVEREN


Trapezium

trapezium

Op de bovenste verdieping van het gebouw bevindt zich het Trapezium, geschikt voor vergaderingen, workshops of huiswerkbegeleiding.

Impressie: bekijk meer foto’s van het Trapezium.
Aantal personen: ongeveer 15
Oppervlakte: 25 m2

RESERVEREN


Muziekstudio

muziekstudio

De Muziekstudio is een geluidsgeïsoleerde ruimte voor het maken van muziek! Een plek voor het leren spelen, repeteren en opnemen. Je kunt de studioruimte huren voor een bandrepetitie, of het opnemen van songs.

Impressie: bekijk meer foto’s van de Muziekstudio.
Aantal personen: ongeveer 8
Oppervlakte: 30 m2

RESERVEREN


Keuken

keuken

In het souterrain van het gebouw bevindt zich een ruime keuken. Deze kan onder andere gehuurd worden voor kookworkshops voor klein en groot en voor catering.

Impressie: bekijk meer foto’s van de Keuken.
Aantal personen: de eettafel biedt plaats voor ongeveer 12 personen.
Oppervlakte: 30 m2

RESERVEREN


Bibliotheek

bibliotheek

Een rustige plek op de bovenste verdieping van het gebouw. Dat is de Bibliotheek. Je kunt hier bijvoorbeeld in alle rust studeren of een boek lezen.

Impressie: bekijk meer foto’s van de Bibliotheek
Aantal personen: ongeveer 6
Oppervlakte: 12 m2

RESERVEREN